Skip to main content

”Tämä ei ole minun juttuni, vaan tämä on Särkisalon juttu”

Elämänmuutokset inspiroivat Päivi Hellströmiä perustamaan Särkisalo-tuotteita myyvän yrityksen.

Päivi Hellström on juuri aloittanut yrittäjänä. Hän jakoi Särkisalon Meripäivillä pieniä flyereita, joissa mainostettiin hieman salaperäisesti Särkisalotuotteita. Eilen Salon iltatorille Hellström sai tuotteita myyntiin ensimmäistä kertaa. Tuotteilla on jo oma sivusto Facebookissa ja Instagramissa, ja yrityksen löytää kanavista nimellä Hakkalan koulu. Ensi viikolla Hellström avaa tuotteille nettikaupan. Mutta mistä kaikki alkoi?

– Olen syntynyt Särkisalossa, ja muuttanut tänne takaisin nyt kesäkuussa. Heräsin oikeastaan jo viime kesänä siihen, ettei Särkisalossa ole mitään omia tuotteita. Selvittelinkin asiaa, mutta mitään ei löytynyt, Hellström avaa.

Ajatus jäi kytemään tuoreen yrittäjän mieleen. Äidin poismenon ja avioeron myötä Hellström päätyi muuttamaan lapsuuden kotiinsa Hakkalan kouluun.

– Kun pääsin Särkisaloon paikan päälle, ajatukseni alkoivat rullaamaan ihan eri tavalla. Otin yhteyttä ystävääni Teemu Lineriin, joka on graafinen suunnittelija. Aloimme yhdessä suunnitella tuotteille logoa.

Logossa ja tuotteissa ylipäänsä oleellista on Hellströmin mukaan ajattomuus ja selkeys. Värimaailma hahmottui Särkisalon vaakunan kautta, jossa on vihreä pohja, hopeisia simpukoita ja kultainen ankkuri. Nopeasti Lineri olikin hahmotellut tuotteille logon, jonka i-kirjain erottui ankkurina.

– Heti kun näin logon, tiesin että se oli siinä. Uusimpien tuotteiden valkoinen pohja symboloi myös kalkin louhintaa, joka on tietysti Särkisalolle oleellista, Hellström kertoo.

 

Hellström myy seuraavaksi tuotteita Salon iltatorilla 19. elokuuta.

Lisää Särkisalotuotteiden ja Hellströmin taustoista ensi viikon (19.8.2021) lehdessä.

Jaa artikkeli: