Skip to main content

PeU-Basketin riveissä näkyy tulevalla kaudella sekä tuttuja että uusia nimiä

Perniön Urheilijoiden koripallojoukkue on muutamaa pelaajaa vaille selvillä. Tuttuja nimiä viime vuodelta ovat Patrik Poutiainen, Niko Huoponen, Aleksi Bragge, Taneli Lindström ja Tuukka Aaltonen. Vilppaan junioritäydennykset U19-joukkueesta ovat Timur Emaldynov, Onni Mäkynen ja Tuukka Jantunen. Amerikkalaisvahvistus joukkueeseen on Justin Young, joka edustaa tarvittaessa Korisliigassa myös hallitsevaa Suomen mestaria Salon Vilpasta.

– Näiden pelaajien lisäksi odotamme vahvistusta neljältä viime kauden pelaajalta. Loput täydennetään sitten junioreista, PeU:n päävalmentaja Jussi Savolainen kertoo.

23-vuotiaan ja 201-senttimetriä pitkä yhdysvaltalaispelaaja Justin Youngin ylsi neljän vuoden aikana NCAA2:n yliopistossa Cal Poly Pomonassa kaksinkertaiseksi konferenssimestariksi ja blokkikolmoseksi. Savolainen kehuu erityisesti Youngin kokoa.

– Koripallotermein voisi sanoa, että tällainen iso ja urheilullinen kaveri pystyy pelaamaan raudan päällä. Hän siis pääsee ylöspäin ja saamme samalla levypallovoimaa.

Lisää päivän lehdessä!

Jaa artikkeli: