Skip to main content

Perniön luvut viivästyvät, Särkisalossa ja Kiskossa jo valmista

Kuntavaalien ääntenlasku on käynnissä.  Osalla Salon äänestysalueista on klo 21.08. laskettu jo yli 70 prosenttia äänistä, mutta Perniön osalta ääntenlaskun tulokset viivästyvät.  Äänestyspaikalta saadun tiedon mukaan lasku on kuitenkin käynnissä, vaikka oikeusministeriön sivuilla sarakkeet vielä näyttävät nollaa.

Eteläisen Salon äänestysalueista on klo 21.10 Särkisalosta laskettu 56,6 prosenttia ja listojen ykkösenä on tällä hetkellä kokoomus.

Nopeimmin luvut on saatu eteläisessä Salossa pakettiin Kiskossa, missä alustava laskenta on jo valmis. Ehdokkaista Kiskon ykkönen on 60 äänellä keskustan Pekka Salomaa ja 52 ääntä on saanut perussuomalaisten Mika Sarhola. Keskustan Ulla Huittinen tulee alueella kolmanneksi 48 äänellä.

Särkisalossa on niin ikään klo 21.20 myös tiedossa jo ehdokaskohtainen äänijakauma.  Särkisalossa selkeästi suurimman äänipotin, 87, keräsi kokoomuksen Juhani Nummentalo.  Perussuomalaisten Mika Laitisen numeron kirjoitti lippuun 37 äänestäjää ja SDP:n Pia Hellströmiä äänesti 19.

Kun koko kaupungin äänistä on laskettu 49,5 prosenttia, ovat ääniharavat perussuomalaisten Mikko Lunden ja SDP:n Saku Nikkanen.

Jaa artikkeli: