Skip to main content

Paikalliset lupaukset Salo Horse Show’ssa

Anna Silén iloitsi kilpailujen läheisestä sijainnista. Ratsukko suoriutui mallikkaasti viikonlopusta, vaikka tällä kertaa sijoitusta ei tullut.

 

Kolmipäiväisessä Salo Horse Show’ssa kilpailtiin esteratsastuksessa keskellä kaupunkia. Tapahtuma sijoittui Salon Urheilupuistoon, jossa ratsastettiin viikonlopun aikana 18 luokkaa tasoilla 80–140 cm. Lähtöjä oli lähes 600.

Yksi kilpailijoista, perniöläinen Anna Silén osallistui tapahtumaan kaikkina kolmena päivänä. Perjantaina hän starttasi 90 cm ja 100 cm-luokissa, lauantaina ja sunnuntaina 100 cm-luokissa. Sijoituksia ei tällä kertaa tullut, mutta rauhallisia ja siistejä ratoja muutamilla yksittäisillä pudotuksilla.

Silén ratsasti kilpailuissa äitinsä hevosella, 10-vuotiaalla Pius Florencia-tammalla.

– ”Papu” on kovan onnen lapsi. Se toipui nuorempana irtopalaleikkauksista puolisen vuotta, jonka jälkeen aloin pikkuhiljaa ratsastamaan sillä. Nyt viimeiset kuukaudet se on mennyt treeneissä todella hyvin ja olemme päässeet hyppäämään isompiakin esteitä, Silén toteaa tyytyväisenä.

Viikonlopun suoritukset yllättivät Silénin positiivisesti. Toistaiseksi ratsukolla ei ole ihmeempiä tulostavoitteita.

– Käymme kisoissa ihan harrastemielellä, ne tuovat lisämotivaatiota treenaamiseen. Olen tyytyväinen, jos Papu pysyy rauhallisena, sillä normaalisti se vähän stressaantuu kisapaikoilla. Nyt se oli yllättävänkin rauhallinen, Silén hymyilee viitaten perjantain suoritukseensa.

 

Lue koko juttu 15.7. lehdestä!

Jaa artikkeli: