Skip to main content

Mathildedalissa jyrisee viikonloppuna rock

Petri Honkala ja Kari Kortekangas junailevat Matilda Rockia rakkaudesta lajiin.

Tulevana viikonloppuna Mathildedalista kajahtaa rokki, kun vuodesta 2014 järjestetty Matilda Rock 2021 pärähtää soimaan.

Tapahtuma kokoaa yhteen seitsemän bändiä, jotka soittavat musiikkia laidasta laitaan: luvassa on Van Morrison-tribuuttia, indie-musiikkia pääkaupunkiseudulta, heavyä ja tietysti perinteistä rokkia.
–Tänä vuonna tosi moni bändi olisi ollut kiinnostunut soittamaan Matilda Rockissa, mutta emmehän me nyt kaikkia voineet ottaa mukaan, kertoo tapahtuman järjestäjä Petri Honkala.

Honkala järjestää tapahtumaa yhdessä Kari Kortekankaan kanssa. Tapahtuman idea lähti Honkalalta itseltään: Hän oli aiemmin järkännyt vastaavan tapahtuman Jyväskylän maalaiskunnassa, ja kaipasi samanlaista musiikkitapahtumaa myös Matildaan muutettuaan vuonna 2012.
–Alun perin ideahan oli vain päästä soittamaan kavereiden kanssa, nauraa Honkala.

Kortekangas ja Honkala odottavat paikalle muutamia satoja ihmisiä kokonaisuudessaan.Korona-arjen keskellä tapahtuman järjestäminen ei ole ollut kaikkein helpointa. Asukkaat ovat tsempanneet ja ottaneet tapahtuman hyvin vastaan. Tapahtumaa tukevat muun muassa muotoilija Jaana Kähönen suunnittelemallaan Matilda rock -paidalla ja useat alueen yritykset.

Tapahtuma sopii kaikille vauvasta vaariin, ja kesäteatterin ympäristöön musiikkia voi varustautua kuuntelemaan omien piknik-eväiden kera.

Matilda Rock 2021 11.syyskuuta klo 15 alkaen.

Jaa artikkeli: