Skip to main content

“Kivaa, kun pääsee taas katsomoon”

Ella Tallqvist (vas) ja Nessa Johansson ovat aikaisempina kausina myös mopanneet lattiaa miesten peleissä. Sunnuntaina he saivat keskittyä katsomiseen.

 

 

PeU Basketin miesten edustusjoukkueen viime kausi päättyi hiljaisissa merkeissä. Koronarajoitusten iskiessä alkukevään ottelut pelattiin tyhjille katsomoille.  Sunnuntain harjoitusottelu Perniön liikuntahallissa olikin ensimmäinen kunnon yleisötapahtuma paikkakunnalla pitkään pitkään aikaan. Urheiluväki vastasi huutoon. Katsomon penkit täyttyivät runsaslukuisesta yleisöstä, maskit kasvoilla tottakai. Suurin osa väestä näytti kuitenkin olevan enemmän tai vähemmän lajin sisäpiiriä: nykyisiä tai entisiä perniöläiskoripalloilijoita ja heidän läheisiään.

Niko Huoposen pelatessa kentällä ottelua seurasi hänen siskonsa Nea Huoponen yhdessä ystävänsä Iina Arellin kanssa. Molemmat pelaavat koripalloa edelleeni. Iina Arell on vaihtanut joukkueen Turun Rientoon, jossa hän pelaa naisten ykkössarjaa.
– Asun Perniössä edelleen, ja edustusjoukkueen jäsenet ovat melkein kaikki meidän kavereita. Joten kyllä näissä otteluissa tulee käytyä lähes joka kerta, tunnusti Iina Arell.

Katsomoon paluuta on ehtinyt odottaa myös Tapio Rautarae. Hän kuuluu siihen vähemmistöön, jolla ei ole läheisiä kentällä eikä myöskään omaa koripalloharrastusta.

– Kaikki pelit katsotaan. Mukavaa ajankulua tämä on, pari tuntia menee rattoisasti tässä. Mukavaa, että täällä on tällaisia tapahtumia, mainitsi vaimonsa Anjan kanssa ottelua katomaan tullut Rautarae.

Koko juttu Perkkarin digi- ja printtilehdessä!

 

 

 

Jaa artikkeli: