Skip to main content

Jooga rentouttaa ja rauhoittaa

Särkisalossa voi tänä kesänä rentoutua joogan parissa, sanan varsinaisessa merkityksessä. Förbyn uimarannalla voi osallistua lempeään rantajoogaan ja dynaamiseen rantajoogaan, ja lisäksi Seurantalolta löytyy vielä rentouttavaa iltajoogaa.

–Aamujooga on sellainen matalan kynnyksen jooga, eli jokainen voi osallistua tunnille oman kehonsa ehdoilla, kertoo lempeää aamujoogaa ja rentouttavaa iltajoogaa vetävä Katja Toivonen.

–Dynaaminen rantajoogagaan ei tarkoita, että se olisi vaativaa tai voimakasta. Se on vain eteenpäin menevää ja virtaavaa. Rantajoogaan voi tulla kuka tahansa, vaikka ei olisi joogannut aiemmin, kertoo dynaamista rantajoogaa vetävä Rea Hietanen.

 

Lue lisää 15.7. ilmestyvästä lehdestä!

 

Mitä nyt?

Katja Toivonen vetää lempää rantajoogaa Förbyn uimarannalla torstaiaamuisin klo 9-10:15 vielä 15.7., 22.7. ja 5.8. Toivosen rentouttava iltajooga puolestaan pidetään Förbyn seurantalolla kello 18-19:30 20.7., 10.8. ja 24.8. Kertamaksu iltajooga 20 euroa ja rantajooga 12 euroa.

Hietanen vetää dynaamista rantajoogaa Förbyn uimarannalla sunnuntaiaamuisin kello 9.15-10:30 vielä 18.7. ja 25.7. Kertamaksu 12 euroa. Huonon sään sattuessa jooga siirretään Seurantalolle.

Lisätietoa joogatunneista löytyy Cafe Vinssin Facebook-sivuilta.

Jaa artikkeli: