Skip to main content

Viljo etsii sanoja Perkkarin joulukalenterissa

Joulukuun ensimmäisenä päivänä Viljo löysi Perniön kirjaston edestä paperinpalan. Lapussa luki Viljo. Nyt hänen täytyy löytää vielä 23 puuttuvaa sanaa.

Tänä vuonna Perniönseudun Lehden joulukalenterissa etsitään kadonneita sanoja.

Pieni tonttupoika Viljo on hukannut joulupukilta saadun kirjeen, jossa oli tieto herkkupiilosta Perniössä. Epäonnekseen Viljo ei muista yhtään, missä hän kirjeen viimeksi näki.

Eräänä aamuna Viljo kuitenkin huomasi, että tutulta näyttävä paperinpala lojui kirjaston edessä kadulla. Joulupukilta saatu kirje oli varmasti revennyt palasiksi ja nyt sanat olivat kadonneet ympäri eteläistä Saloa.

Viljo muisti, että kirjeessä oli 24 sanaa, ihan kuin joulukalenterissa luukkuja.

Ehkä lukijat osaisivat auttaa Viljoa löytämään kadonneet sanat ja muodostamaan niistä kokonaisen kirjeen?

Palkkioksi tonttu lupaa arpoa kaikkien auttajien kesken pienen herkkupalkinnon. Herkkupalkinto arvotaan sitten, kun Viljo on löytänyt kaikki kadonneet sanat ja saanut ratkaistua kirjeen.

 

Autathan Viljoa ratkaisemaan
kadonneen kirjeen arvoituksen?

 

Jos näet kylillä punaiselle paperille kirjoitetun sanan, ota kuva paperista ja lähetä se vinkkinä Perniönseudun Lehden toimitukseen viestillä numeroon 044 735 2303 tai jaa kuva somessa #perkkarinjoulukalenteri.

Sanoja voi löytyä koko eteläisen Salon alueelta, koska Viljo on tykännyt liikkua bussilla monessa paikassa.

Julkaisemme löydetyt sanat lehden somessa, joten ota itsellesi sanat muistiin ja yritä samalla ratkaista, mitä kirjeessä pitäisi lukea.

Vinkiksi voimme vielä kertoa, että sanat ovat yleisillä paikoilla ja ulkona.

Jaa artikkeli: