Skip to main content

Viime sekunnit toivat PeU-Basketille vastaan Pussihukat

Tuukka Juntusen jalka oli sunnuntaina kevyt: tuloksena 21 pistettä.

PeU-Basketin kausi koripallon 1-divisioon B:ssa jatkuu puolivälierissä Vantaalla. Niissä PeU saa vastaansa PuHu Juniorit eli Pussihukat.

Se, että vastaan olisikin tullut Joensuun Kataja, ei ollut monesta sekunnista kiinni.  PeU:n ja Pantterien välinen viimeinen runkosarjaottelu oli vielä muutamaa sekuntia ennen peliajan päättymistä tasan 88-88.

Ottelun ratkaisi lopulta vieraille ja lukemiin 88-89 Gezim Bajramin yhden pisteen vapaaheitto. PeU ei päässyt enää rinnalle tai ohi ja saa näin vastaansa vantaalaiset, jotka olivat runkosarjassa oman lohkonsa ykkösiä ja PeU taas oli oman lohkonsa nelonen.

Sarjaa voi jälleen sanoa tasaiseksi: lohkon kärkijoukkueet Hyvinkään Ponteva ja Jyväskylän Weikot päätyivät molemmat 30 pisteeseen, kolmonen ja nelonen eli Raholan Pyrkivä ja PeU 28 pisteeseen ja pudotuspeliviivan alle jäänyt Pantteritkin sai kokoon 24 pistettä.

Sunnuntain viimeisen runkosarjaottelun osalta PeU:n pistenikkareita yli muiden olivat Ladavius Draine 26 pisteellä sekä Tuukka Juntunen 21 pisteellä ja Onni Mäkynen 14 pisteellä.  Mäkyselle kirjattiin lisäksi 8 levypalloa ja Niko Huoponen kiilasi 4 syöttöpisteellä tämän sarakkeen kärkeen.

Puolivälivälierät käynnistyvät torstaina.

 

Jaa artikkeli: