Skip to main content

Teijon kansallispuistoon syntyy uutta – Vicksbäckinlahden kodalla voi jo yöpyä

Jenni Korhonen esitteli Vicksbäckinlahden kotaa. Kotaa voi vuokrata tällä hetkellä maksimissaan kuudelle hengelle koronarajoitusten mukaisesti.

Teijon kansallispuiston palveluista vastaava Natura Viva levensi suuren kodan seinänvieruspenkkejä niin, että nyt niissä mahtuu köllöttelemään mukavasti makuualustan ja makuupussin kanssa.

–Tässä on käytännössä tällaisen tavallisen makuualustan leveys nyt. Ennen leveys oli lähempänä kirkonpenkkiä, mutta nyt mahtuu majoittumaan tarvittaessa, kertoo Natura Vivan Teijon kansallispuiston toiminnoista vastaava Jenni Korhonen

Toistaiseksi vielä kukaan ei ole nukkunut uusilla penkeillä. Suunnitelmissa on vielä asentaa kotaan koukut muutamaa riippukeinua varten. Silloin kodassa voisi tulevaisuudessa yöpyä jopa viisitoista henkilöä, kunhan koronarajoitukset sen sallivat.  Oman perheen käyttöön kotaa pystyy varaamaan yökäyttöön jo nyt Natura Vivan asiakaspalvelun kautta.

Natura Viva suunnittelee myös tarjoavansa reippaille ulkoilijoille myös anniskelumahdollisuuden ja rakentaa luontotalon eteen terassia. Yritys on hakenut anniskeluoikeuksia, mutta lupaa ei ole vielä myönnetty.

–Fyysistä rakentamista ei tehdä, vaan aidataan piha-alue ja lisätään sinne pöytiä ja penkkejä, selventää Korhonen.

Tavoitteena on, että kesäkuun alkaessa kaikki olisi valmiita, ja luontotalon kahviosta saisi lenkin päätteeksi ostettua vaikkapa olutta.

Lue lisää torstain lehdestä!

Jaa artikkeli: