Skip to main content

Somerolaisyritys perustaa Perniöön hammaslääkäriaseman

Somerolainen Kylähammaslääkäri Oy laajentaa toimintaansa Perniöön.  Yrityksen tavoitteena on avata Perniössä kahden hoitohuoneen hammaslääkärinvastaanotto kevättalvella.
-Arvelen, että helmi-maaliskuussa tilat ovat valmiina.  Myös lupaprosessi vie oman aikansa, sanoo yrityksen omistajiin kuuluva Päivi Suikkanen.

Perniönseudun Lehti kertoi eilen, että Perniön hammaslääkärikuvioihin on tulossa muutoksia: kaupunki kaavailee perustavansa oman, liikkuvan hoitolan ja lisäksi yksityinen yritys on kiinnostunut sijoittumaan Perniöön.  Nyt on selvinnyt, että jälkimmäisessä tapauksessa asialla on Kylähammaslääkäri.
-Meidän ratkaisumme ei riipu siitä, mitä kaupunki päättää tehdä, Suikkanen muistuttaa.

Yritys on tarjonnut Reissuhampaan nimellä liikkuvia hammashoidon palveluja eteläisessä Salossa aiemminkin.  Perniönseudun Lehdessä oli syksyllä 2019 juttu siitä, miten Reissuhampaan vastaanotto toimi Särkisalossa.
-Parin vuoden ajan tätä on pyöritelty ja nyt aika on kypsä asiasta kertomiselle, sanoo Suikkanen.

Yrityksen neuvottelut toimitiloista kirkonkylässä ovat loppusuoralla.

Suikkanen sanoo, että Perniön seudulla on riittävästi asiakaspohjaa toiminnan käynnistämiseksi.  Tarkoituksena on tuoda saataville sekä perus- että erikoishammaslääkärin palveluja. Kaupungilla on ollut pulmia hammaslääkäreiden saamiseksi maaseudulle, mutta Suikkanen toteaa, että heillä ei rekrytoinnissa ole ollut ongelmia.
-Somerolle olemme saaneet hyvin työvoimaa.

Jaa artikkeli: