Skip to main content

Salolaiskuoro Leticia kajauttaa jälleen Talent Suomessa sunnuntaina

Leticia-laulukuoro esiintyy sunnuntaina Talent Suomen semifinaalissa. Kuva: Anni Suikkanen

Salolainen Leticia-laulukuoro esiintyy sunnuntaina MTV3-kanavan Talent Suomi ohjelman semifinaalissa. Leticia-kuoro osallistui Talent Suomeen jo vuosi sitten, mutta joutui jättämään ohjelman kesken koronarajoitusten takia. Tänä vuonna viime kaudelta pois jääneille tarjottiin uusi mahdollisuus päästä esiintymään. Kuoron esitys ei tule olemaan tavanomainen kuoroshow.

–En voi kertoa esityksestämme oikeastaan tarkemmin. Sen voin sanoa, että me esiinnymme sunnuntaina televisiossa. Olemme vääntäneet ja kääntäneet tätä monta viikkoa ja luulen, että nyt olemme saaneet tehtyä sellaisen hyvän kombon, kertoo kuoronjohtaja Saara Kemppainen.

Nykyisten rajoitusten mukaan lavalla saisi korkeintaan olla kymmenen esiintyjää. Kuoro koostuu 26:sta 11–20 -vuotiaasta nuoresta.  Esityksen luominen on ollut haastavaa, sillä harjoituksia on pidetty etänä.

–Pienimmät kuorolaiset aloittivat vasta tammikuussa. Onhan tämä ollut hyvin jännittävää aikaa, ja pienillä on ollut isot paineet oppia uutta nopeasti, mutta ovat nuo lapset kyllä aika motivoituneita, kehaisee Kemppainen.

Lue lisää torstain lehdestä!

Jaa artikkeli: