Skip to main content

Perniön Sisu voittaa ystävyyden voimalla

26.10.2023Uutiset

Sisun pelaajat ovat tunteneet toisensa jo pitkään. Kuvassa Aino Saario (vas.), Emilia Rastas, Essi Pyykkö, Noora Liias, Bleona Shabani, Noora Lindholm, Iida Saario ja Edla Hämäläinen. Joukkueeseen kuuluu myös Saara Venhomaa.

Perniön Sisun naiset jatkavat menestyskamppailuaan tänään torstaina Paimion Yritystä vastaan. Tämän kauden aikana 3. sarjassa pelaavat Sisun naiset ovat taistelleet itselleen voiton jokaisesta kolmesta pelistään.

Mikä on menestyksen salaisuus, Perniön Sisun naisten joukkue?

– Joukkuepeli toimii meillä hyvin. Me olemme pelanneet pitkään samalla joukkueella ja pelikaverit ovat tulleet tutuiksi. Luotto toisiin pelaajiin toimii, Noora Lindholm ja Edla Hämäläinen kertovat.

– Me käymme kaikki samaa lukiota. Se, että olemme kavereita pelin ulkopuolella tuo paljon myös kentälle, Noora Liias lisää.

Nuoret lentopalloilijat kertovat, että moni heistä on pelannut yhdessä jo kahdeksan vuotta. Se on pitkä aika varsinkin, kun ottaa huomioon, että pelaajat ovat 15–17-vuotiaita.

Joukkueessa vallitsee hyvä yhteishenki. Bleona Shabani kertoo, että oman joukkueen tsemppaaminen luo turvallisen ja rohkaisevan ympäristön.

– Me iloitsemme onnistumisista yhdessä. Ja jos tekee virheen, emme syytä siitä ketään, vaan tsemppaamme eteenpäin. Kenellekään ei saa jäädä peleistä suupielet alaspäin, Shabani sanoo.

Lue koko juttu torstaina 16.10. ilmestyneestä Perniönseudun Lehdestä.

Jaa artikkeli: