Skip to main content

Perniökulttuuri- säätiö

19.4.200928 toukokuun, 2020Uncategorised

Sivut toimivat parhaiten Mozilla Firefox -selaimella. Voit ladata sen tästä.

Perniökulttuuri –säätiö perustettiin vuonna 2008 kymmenen yksityishenkilön ja paikallisen kotiseutuyhdistyksen toimesta.
Säätiön tarkoituksena on ylläpitää ja edistää perniöläisyyttä, sen kulttuuria sekä tietoa sen historiallisista juurista. Säätiö toteuttaa tarkoitustaan säilyttämällä ja asettamalla julkisesti näytteille perniöläisvaikutteista taidetta, järjestämällä paikallisuuteen perustuvia kulttuuritapahtumia sekä tukemalla kaikin tavoin paikallista kulttuuriperintöä sekä sen tekijöitä.

Säätiö voi myöntää myös apurahoja sekä tukea tutkimus- ja julkaisutoimintaa.
Säätiön peruspääoman lisäksi sillä on omistuksessaan lahjoituksin saatua perniöläistä taideomaisuutta, joka näin ollen jää Perniöön.

Perniökulttuuri –säätiön toimintaa voit edistää lahjoittamalla tukisumman alla mainituille säätiön tileille. Näin on tehnyt jo moni perniöläiseksi itsensä tunteva. Säätiö toimii peruspääomansa ja saamiensa lahjoitusten varassa. Toiminnan laajuus riippuu niistä. Omaisuutta hoidetaan huolellisesti, eikä hallinto sitä kuluta.

Olethan mukana edistämässä ja tukemassa säätiön toimintaa: Perniöläisyys ei häviä koskaan!

Säätiön sivuille pääset TästäSäätiö ottaa vastaan lahjoituksia sekä pääomansa kartuttamista, että toiminnan tukemista varten. Alla tilit, joiden varat tukevat perniöläisyyttä!
Salon Osuuspankki FI75 5334 0020 0421 11
Someron Säästöpankki FI93 4327 0010 0301 93

Jaa artikkeli: