Skip to main content

Perhefutiksessa kaikki pelaavat tosissaan

Marko Nurmi ja Toni Kääriäinen uskaltautuivat maalivahdeiksi, kun tulevat kilpakumppanit lämmittelivät laukomalla potkuja toisen perään.

Särkisalon Urheilijat ovat järjestäneet kesän kunniaksi joka torstai Meripirtin urheilukentällä perhefutista. Tunnin mittaiseen ja joka viikkoiseen harrastustapahtumaan ovat olleet tervetulleita kaikki kouluikäiset lapset vanhempineen. Kentällä on harjoiteltu erilaisia potkuja, lämmitelty ja lopuksi heittäydytty jalkapallo-ottelun hurmokseen.

Paikalle on saapunut Marko Nurmi, joka syöttelee palloa 6-vuotiaan Kasper poikansa kanssa.
Nurmi kertoo, että he ovat tulleet pelaamaan melkein joka torstai ja siitä on muodostunut heidän perheessään odotettu liikuntatapahtuma. Hän toteaa, että pelailu on ollut kivaa vanhemmankin näkökulmasta.

–Aina on ollut mukavaa tulla ja parasta on se, että on päässyt oikeasti pelaamaan isommalla porukalla. Lisäksi täällä on törmännyt aina tuttuihin.

Joukkueet pyritään jakamaan aina mahdollisimman tasaväkisiksi, että kaikilla olisi hauskaa ja toinen tiimeistä ei olisi liian ylivoimainen. Nurmen mukaan tärkeintä on, että jokainen lapsi saa kokea onnistumisen riemun ja joukkuelajin yhteisöllisyyden. Vaikka kilpailu ei ole turhan vakavaa, silti kukaan ei heitä kisaa lekkeriksi.

–Kyllä kaikki ihan tosissaan täällä pelaavat, vaikka aina hyvässä hengessä. Vielä kukaan ei ole ainakaan lähtenyt ikävissä tunnelmissa kotimatkalle, Nurmi naurahtaa.

Lue koko juttu tämän viikon perkkarista!

 

Jaa artikkeli: