Skip to main content

Paras pastanttipuuro valmistuu kahdella konstilla

24.11.2023Uutiset

Seurakuntatalon keittiössä huhkittiin ennen tapahtumaa. Talkoolaiset Jaana Uusitalo (vas.), Marjut Peltoniemi-Hannila, Päivi Laine ja Hannele Tuomainen (oik.) keittivät seurakunnan emännän Marjaana Toivosen kanssa pastanttipuuroa 20 kilosta perunaa.Perniön seurakunta tarjosi harvinaista herkkua viime perjantaina. Seurakuntatalolla nimittäin herkuteltiin perinteisellä pastanttipuurolla.

Seurakunnan emäntä Marjaana Toivonen ja talkoolaiset olivat varautuneet päivään keittämällä pastanttipuuroa 20 kilosta perunoita, jotka he olivat kuorineet paria päivää aiemmin.

Toivosen ja talkoolaisten mukaan paras pastanttipuuro syntyy, kun muistaa kaksi asiaa: kokin on käytettävä laadukasta perunaa ja keitettävä ruisjauhoja pitkään, vähintään tunnin verran.

Lue 23.11. ilmestyneestä Perniönseudun Lehdestä koko juttu sekä ensimmäistä kertaa pastanttipuuroa maistaneen toimittajan kokemus puuroelämyksestä.

Jaa artikkeli: