Skip to main content

Mikä jumalaton ruljans!

Sillon ku tul tiato, et Suami saa noi kaks mailman tärkjemppä äijä tän neuvottelema, nii olttin onnesas, et kävipä tuuri. Olik siit sit kovinki suurt hyätty, muut ku et mee saatti maksa miljoona niitten pämppämisest.
No kumminki Trumpi menivä Niinistöl aamupalal vaik olsis siäl hoteliski varmast jotta suuhusas saanu.
Jenni sanoski Melaniel, et mää keiti oikke reiluste kaurapuuro, et piissa sit kaikil. Mee pruukata tääl Suames syärä sitä aamul ja vallanki tämmöt lapsperhes. Tee syät varmast jotta conrfleksei ja Amerika pannukakui aamul, mut kuule, jätä sääki simmose naksu pois ja keit vaa kaurapuuro, nii sunki äijäs voisis hiuka rauhottu. Kato, kaurapuuro ja ruisleip se on ku miähen tiäl pittä. Meijä Sauli on lakimiäs ja vähä varovaisemp sanomisisas, hää ei ol tottunu rööhöttämä samal taval ku sun äijäs. Putini Vallu tuleki myähemi, nii et hää on jo keriny syämä tattarpuuros ja sualakurkkus.
Piäneks hetkeks mentti parvekkel vilkuttama. Jenni ol pikkases kesäkoltus, mut Melaniel ol parisilaine pitkhihane muatiluamus.Kuin paljo nee muatihuane mahtava maksa heitil, et hää suastu pitämä niit hynttyi ylläs ja mainostama niit.
Kyl Trump hiuka ihmesäs vahtaski, et voik tääl presirenti muija kulkke vaa pummustyykkises hamehuitukas, ei se heil luanistais. Pakko mailma ykkösnaisel on olla parisilaist ylläs, mut voi tos suamalaiseski silmiäs leputta, täytty myäntä.
Putin tuliki aika paljo myähäs ja Trump ol tiätyst kiukkune, ku häne täytys orotta. Hää tyhjens vissi huane minibaari tai hiuka isomanki jääkaapi varttoessas. Ku hää ol Scotlannist tulos, nii varmast hänel ol omiks tarppeiks viskiki felis, mut kuka ny omias joisis, ku saa ilmaseks juara talon pualest.
Hää oliki aika prottelaise näköne, ku hää tönttäröis linna ovest sisäl, ihan ku hää olsis ollu pöhnäs.
Putin kulkke ain yksinäs ilma muija. Ei kaik venäläisekkä ol selvil onk hää naimisis vai ei ja kuinpal hänel o lapsi. Kerra hää tul Suame see ensmäse muijas kans ja vastaottaja oliva ihmeisäs, ku  hee ei ollu tiätäny järjestä sil muijal mittä ohjelma. Putin sanoski, ettei häne sitä ollu tarkotus feli ottakka, mut see vaa tunk ittes sihe. See jälkke ova vissi turvamiähe kattone ettei mittä naisihmist pääs Putini kones.
Putin virnuil koko aja sutki näkösenä, piru miäles niinku harmal katil pruukatti enne sano.
”Kyl mää tost äijärohjost yliotte otan”hää suunnittel ja ot kans.
Ylensä tommosis treffamisis äijä istuva nojatualeis ja siin välis on piän pöyt, mut tääl linnas ol taitamattoma piäne ja heppose näköse tuali, eik siäl sit paremppi ollu. Sitä oikken pelkäs, et kestäk se Trumpi al. Hää varmist ite , et see tual on siin al ja ot siit kiine ennenku hää istus.
Ku Trump kerkis kottisas, nii siäl ol sit kauhja pläiskin vastas ”Mitä sää taas menis hölöttämä.
Sää munasis ittes ja koko Amerika.”
Trump vastas ”Ei pirä paikkatas, emmää mittä Putini kehunu. Tee ymmärsit iha vääri, tee täs tyhmi olet.”
Sit voi taas twittailla mitä sattu miäle jualahtama ja jokane voi ymmärtä nee niinku parhaks näkke. Tämmöste äijie johros täs mailmas täytty elä ja olla.

Mantar

Jaa artikkeli: