Skip to main content

Markkinoihin uutta henkeä

Perniössä on tänä vuonna Laurin Markkinoiden tuplajuhlavuosi.
Markkinoista on maininta vuodelta 1573, eli 450 vuotta sitten. Perniön kunta järjesti ensimmäiset Laurin markkinat elokuussa 1978 eli 45 vuotta sitten. Tänä vuonna historian lehdet suorastaan humisevat eteläisen Salon lehmuksissa. Yhdessä tehden saamme markkinapäivästä valtavan hienon tapahtuman!

Mitä sinä haluaisit juhlavuoden markkinoilla nähdä ja kokea? Mitä voisit itse tuoda mukaan tapahtumaan? Olisiko sinulla traktori ja peräkärry, jolla voisi kuljettaa markkinaväkeä kylällä? Haluaisitko tuoda mukaan tuotteitasi, esitellä yritystäsi, kertoa yhdistyksenne toiminnasta, esiintyä, järjestää markkinakisoja, leipoa tai keittää kahvia, tulla mukaan liikenteenvalvojaksi tai tuiki tärkeäksi ensiapuhenkilöstöksi tapahtumaan? Me kaikki yhdessä saamme tapahtumapäivästä luotua ikimuistoisen elämyksen! Yhteisvoimin saamme takuulla aikaan enemmän. Laurin markkinoiden lisäksi samana päivänä, elokuun ensimmäisenä lauantaina 5.8., järjestetään myös kunnantalon puistossa Maalaistori, herkkuja ja paikallisia tuotteita esille ja saataville tuova kokonaisuus osana koko tapahtumapäivää. Samana iltana on tulossa myös tanssit Hallin lavalla.

Ja kuulkaas, jos saisimme paikalle myös Markkinapubin pitäjän, niin olisitko ehkä juuri sinä se, joka kuljettaa väkeä näiden kahden iltatilaisuuden välillä?
Laurin Markkinayhdistys ry järjestää seuraavan kaikille avoimen suunnittelukokouksen maanantaina 5.6. klo 18.00 PeU:n majalla. Jos mietit, että sinulla saattaisi olla jokin ajatus tai idea mukaan markkinapäivän kokonaisuuteen, tule mukaan kokoukseen!
Markkinat ovat perinne eteläisessä Salossa, pidetäänhän yhdessä tapahtuma elävänä edelleen?

Laurin markkinoiden
järjestelyporukan puolesta
Katihanna Heikkinen

Jaa artikkeli: