Skip to main content

Kirakka muuttuu röllimetsäksi

Koko kansan rakastamat hahmot Rölli (Nelli Spännäri) ja Milli menninkäinen (Johanna Saarinen) valloitavat kesällä Kirakassa.

Aivan tuota pikaa Kirakan kesäteatterissa esirippu nousee, kun ensi-illassa nähdään Allu Tuppuraisen kirjoittaman Röllien lakikirja -näytelmän kantaesitys.

Katsojat pääsevät seuraamaan rakastettujen röllihahmojen tiimellystä vehreässä luontomiljöössä.
Tämä on jo kolmas vuosi, kun Kirakassa esitetään koko perheelle suunnattu näytelmä.Näytelmän ohjaa Lisamaria Markula ja Röllin roolia tähdittää Nelli Spännäri.

Näytelmä koostuu useista eri palasista, mutta esitys on ennen kaikkea seikkailunäytelmä. Siinä ei kuitenkaan seurata ainoastaan hauskoja ja hullunkurisia kohtauksia, vaan näytelmässä käsitellään isoja teemoja esimerkiksi erilaisten elämän arvojen pohjalta.Ystävyys, erilaisuuden kohtaaminen, sekä pienten asioiden kunnioittaminen ovat teemoja, jotka kantavat läpi koko näytelmän.

–Löysin oivallisesta käsikirjoituksesta sellaisia teemoja, mitä koen itse arvostavani omassa elämässäni. Tämän vuoksi siihen oli helppo tarttua ja ammentaa näitä myös mukaan esitykseen. Estradilla saatetaan nähdä hieman romantiikkaakin, joten siitä ei tule nauttimaan ainoastaan perheen pienimmät, hän toteaa naurahtaen.

Lue koko juttu tämän viikon lehdestä!

Jaa artikkeli: