Skip to main content

Juliet Ristimäestä LP-Vampulan 1-sarjajoukkueen passari

Juliet Ristimäki kertoo, että passarin paikkaa pelatessa pitää osata kommunikoida muiden joukkuelaisten kanssa todella hyvin. Kuva: Mikko Lindholm.

Perniön Sisussa lentopalloharrastuksensa aloittanut Juliet Ristimäki on solminut pelaajasopimuksen LP-Vampulan 1-sarjajoukkueen kanssa.

–Sunnuntaina minulla on ensimmäinen asuntonäyttö Huittisissa ja seuraavan kuun alussa olisi tarkoitus kaiken olla jo muutettuna, kertoo Ristimäki.

Sisussa lentopalloilija aloitti isompana juniorina eli kuudennella luokalla.

Määrätietoisena harjoittelijana hän kehittyi vauhdilla ja hänestä tuli tärkeä osa edustamiaan joukkueita. Ristimäki on viimeiset vuodet pelannut Sisun naisten kolmossarjajoukkueessa.

Hän kertoo olevansa häkeltynyt ja otettu hänelle tarjotusta joukkuepaikasta LP-Vampulassa.

–Kaikki tuli todella yllättäen, mutta olen todella otettu ja kiitollinen.

Ristimäki aloitti harrastuksensa kahdeksan vuotta sitten ja on tehnyt paljon töitä saavutuksen eteen.

–Olen aina ollut hyvin aktiivinen harjoituksissa. Treenien lisäksi olen käynyt omakustanteisilla lentopalloleireillä sekä treenannut omatoimisesti harjoitusten ulkopuolella, kertoo Ristimäki.

–Usein oletetaan, ettei pienestä seurasta voi päästä pidemmälle. Minäkin aloitin harrastuksen todella myöhään muihin pelaajiin verrattuna, mutta kovalla työllä pääsee pitkälle.

Hyvä ilmapiiri sekä kannustavat valmentajat Perniön Sisussa ovat motivoineet Ristimäkeä tekemään töitä lentopallon eteen.

–Tietysti jännittää uusi joukkue. Pelaan passarin paikkaa, niin minun pitää osata kommunikoida kaikkien kanssa. Olen kuitenkin myös innoissani, kertoo Ristimäki.

Jaa artikkeli: