Skip to main content

Eerikkilän entinen nurmi Perniöön?

Siirtonurmirullat Perniön yläkentän laidalla ovat herättäneet mielenkiintoa. Ne on purettu Eerikkilän urheiluopistosta, mutta niiden uudesta käyttöpaikasta ei vielä ole tehty lopullista päätöstä.

Salon kaupungin vapaa-aikajohtajan Antti Mattilan mukaan Salon pienempien kylien ulkoliikuntapaikat kaipaavat virkistystä. Hän on vieraillut Perniössä ensimmäisen kerran ja totesi, että aktiivista aluetta tulee tukea ja kehittää. Tarkempia suunnitelmia aletaan tehdä syksyllä.

Melassuon urheilukentälle on ilmestynyt tekonurmirullia. Ne ovat jäänteitä Eerikkilän urheiluopistosta, mistä uuden tieltä poistettu nurmi siirrettiin Perniöön.

Rullien kuljettaminen Perniöön ei ollut suunniteltua, vaan nopean toiminnan ratkaisu. Mattila toteaa, ettei ole varmuutta onko nurmi käyttökelpoinen Melassuolla, eikä hätiköityjä siirtoja sen kiinnittämisestä tehdä.

–Katsotaan saadaanko tekonurmi Perniössä käyttöön. Asiaa tarkastellaan vielä, sillä täytyy olla varma, että nurmi on sovelias juuri tälle urheilukentälle, Mattila selventää.

Mattilan mukaan on tärkeää, että kaupunki tukee tulevaisuuden investoinneilla pienempien paikkakuntien aktiivista elämää. Mattila kertoo tämän olevan pitkäjänteistä työtä, ja kaikki mahdolliset vaikuttavat seikat on otettava huomioon.

–On tärkeä rakentaa vankka selkänoja toimille uudistuksia tehdessä. Erilaiset luvat, tarvesuunnittelut ja kustannukset on otettava huomioon, että lopputulods vastaa tarpeita sekä odotuksia.

Lue koko juttu tämän viikon lehdestä!

Jaa artikkeli: