Skip to main content

Antakaa meille edes osa-aikapoliisi

Illanvieton jälkiä keskuskentän penkalla.Paikallispoliisin häipyminen paikkakunnalta ei aiheuttanut suurta rikosaaltoa, mutta antakaa meille silti edes osa-aikapoliisi ja hänelle kännykkä. Sen verran täällä sattuu kaikenlaista pikkusählinkiä ja vahingontekoa.
Viimeisin tapaus sattui maanantaina urheilukentän laidalla junnujen jalkapalloharjoitusten aikaan.
Kiistatta alaikäisten ryhmä nautti ensin tukevan aterian kentän laitaa kulkevan kevyenliikenteenväylän penkillä ja palan painikkeeksi otettiin pari mäyräkoirallista olutta.
Ikä oli tässä kohtaa ainoa rike, mutta kun tyhjät pullot alkoivat lentää juoksuradalle, kyse voisi olla vaikka vaaran aiheuttamisesta. Pulloista suurin osa särkyi juoksuradalle. Jätehuoltorikkomuskin sopisi, kaikki ruokailuun liittyvä jäi kevytväylälle, kun jalkapallojunnujen vanhemmat reippaasti lopettivat touhun ja poimivat lopun iltaa lasinsiruja juoksuradalta ja nurmenkin puolelta.
Hätäkeskukseen soittamiseen on iso kynnys.
Jos yrittää saada jossain olevalle poliisille tiedon roskaamisesta ja häiriökäyttäytymisestä, tuntee vievänsä linjan joltain, jolla on tupa tulessa tai muu todellinen hätä. Rattijuoppoepäilyjäkin jää ilmoittamatta samasta syystä , jospa kuski on vaan vanha tai varovainen.
Poliisilla kun ei ole olemassa minkäänlaista puhelinnumeroa virka-ajan ulkopuolella, vain hätäkeskus.

EP

 

Jaa artikkeli: