Skip to main content

Vuokravälineet viedään käsistä, mutta maskeja riittää kaikille

Turkulainen Juuso Keto kehui Teijon rinteitä. Keto suuntasi mäkeen ystävänpäivänä.

Moona Nieminen

Teijon laskettelurinteillä valmistaudutaan hiihtolomaviikon asiakasvilinään. Meri-Teijo Ski Resort on muiden suomalaisten hiihtokeskusten tavoin nauttinut viime viikkoina suurista asiakasmääristä. Poikkeuksellinen lumitalvi ja koronarajoitukset ovat herättäneet kiinnostuksen ulkolajeihin, joiden parissa välimatkoista on suhteellisen helppo huolehtia.

-Lasketteluvälineiden ennakkotilaukset on tehty viime vuosien talvia seuraillen, ja nyt kysyntä on yllättänyt kaikki rinneyrittäjät. Onneksi saamme hiihtolomaviikolla lisää välineitä sekä myyntiin että vuokrattaviksi, kertoo Meri-Teijon toimitusjohtaja Tapani Kakko.

Myös koronarajoitukset ovat muuttaneet hiihtokeskuksen arkea.
-Ulkotiloissa ihmiset huolehtivat itse välimatkoista, mutta sisätiloihin päästetään vain rajallinen määrä asiakkaita kerrallaan.
Desinfioimme jatkuvasti kosketuspintoja, kuten maksupäätteitä ja ovenkahvoja. Hiihtohisseihin suositellaan menemään vain saman seurueen jäsenen kanssa. Lisäksi jaamme ilmaisia maskeja kaikille asiakkaille, listaa hiihtokeskuksen työntekijä Marjo Koivula.

Koko juttu 18.2. lehdessä!

 

Jaa artikkeli: