Skip to main content

Viikko päättyy-juhlat Ervelässä

Kuluvan vuoden raittiusviikko, jota on vietetty otsikon ”Raitis ja reilu ei horju ei heilu” merkeissä, päättyy ensi sunnuntaina. Kulumassa olevan viikon aikana on eri perniöläistenkin järjestön toimesta järjestetty lukuisia raittiustilaisuuksia eri puolilla pitäjää. Perinteellistä tapaa noudattaen järjestää myös raittiuslautakunta, tänä vuonna Ervelässä sikäläisen pienviljelijän yhdistyksentalolla ensi sunnuntaina.
Molempien, sekä lasten että varttuneempien juhlan ohjelma on koottu eri puolilta pitäjää eri järjestöjen piiristä. Lasten tilaisuus joka alkaa aikaansaaman lapsia kiinnostavaksi ja samalla raittiusasiaa palvelevaksi , ei myöskään elokuvia ole unohdettu.
Klo 20.00 alkavassa varttuneempien tilaisuudessa nähdään mm. Ervelässä harvemmin nähtyjä kansantanhuja joita samoin kuin esitettävän näytelmän esittää Alikulman Nuorisoseuran voimat. Kvartettilaulua on niin ikään ohjelmassa ja siitä huolehtii Perniön Karjalaisten sekakvartetti.Tilaisuuden juhlapuheen pitää osalle perniöläisiä tuttu hankintapäällikkö Paavo Suominen Turusta.
Raittiuslautakunta ja järjestöt toivovat että yleisö runsaslukuisesti saapuisi  ”pirtille” sunnuntaina, ohjelma tulee olemaan vaihtelevaa ja mielenkiintoista.

Jaa artikkeli: