Skip to main content

Viides voitto teetti töitä perniöläisille

PeU-Basket jatkaa voittosarjaa, viides voitto tuli sunnuntain kotiottelussa espoolaista Westsidea vastaan numeroin  83-78.

Kotijoukkueen voitto ei ollut kuitenkaan varma, kun otteluaikaa oli aikaa pari minuuttia. Vauhdikkaat espoolaiset hakivat selvästi silloin puuttunutta kahta pistettä ja jatkoaikaa. Perniöläiset kuitenkin hollasivat tilanteen ja saivat pallon pidettyä ja viisi tarvittavaa pistettä tehtyä.

Espoo Basket Teamiin kuuluvan Westside oli uusi tuttavuus Perniön hallissa.  Lujaa juokseva joukkue oli parempi kahdella jaksolla, takamies Sami Marouf tuntui olevan kaikkialla. Maroufin kolmoset suorastaan sujahtivat.

PeU-Basketin paras pistemies oli Leevi Taimela, jolta muun muassa vapaaheitot menivät leppoisasti pussiin. PeU:n työmyyrä Sami Himberg ilmestyi aina jostain napsimaan levypalloja.

PeU-Basketin pisteet: Saku Ahonen 3, Taneli Lindström 2, Trenton Thompson 23, Leevi Taimela 27, Sami Himberg 9, Patrik Poutiainen 3, Timo Niitynperä 2, Timur Emaldynov 6, Oskari Raute 8.

PeU-Basket jatkaa sarjakakkosena puhtaalla pelillä Tapiolan Hongan kanssa. Seuraava vieraspeli perniöläisillä on Tampereella Raholan Pyrkivää vastaan.

Sarjakärki ottaa yhteen kahden viikon päästä Perniön hallissa.