Skip to main content

Varkaat veivät Särkisalosta muurikkapannut ja perämoottorit

Varkaat olivat jälleen liikkeellä viikonloppuna Särkisalossa. Satamarannan Tanssien tapahtumapaikalta varastettiin perjantain ja lauantain välisenä yönä valurautaiset muurikkapannut, sähköjohtoja, kaasupulloja, kaasukeittimiä ja jopa pöytäliinat kelpasivat varkaille. Särkisalon Wanhemmat ry:n puheenjohtaja Lotta Lausti kertoo, että tavarat oli jätetty tapahtumateltan viereen odottamaan seuraavaa aamua.

–Kyllähän sitä voi myöntää, että oma oli vikamme, kun jätimme tavaroita tapahtumapaikalle ilman valvontaa. Koskaan ennen ei täällä Särkisalossa ole kuitenkaan tarvinnut pelätä, että tavara lähtisi varkaiden matkaan, Lausti harmittelee.

Myös Särkisalon Merihuollon tiloissa kävi samana yönä varkaita. Yrittäjä Jarkko Mäkelä kertoo, että varkaat veivät mukanaan kaksi perämoottoria.

Lounais-Suomen poliisista vahvistetaan, että molemmista varkauksista on tehty poliisille rikosilmoitus ja asia on esiselvityksessä.

Särkisalossa on nyt ollut useampia varkauksia, sillä heinäkuun alussa Särkisalon Tiirannassa kävi varkaita. Poliisista kerrotaan, että tapauksen esitutkinta on vielä käynnissä, mutta poliisi ei kommentoi keskeneräistä tutkintaa. Poliisi ei myöskään vielä kommentoi, onko lyhyen ajan sisällä tehdyillä varkauksilla mahdollisesti sama tekijä vai onko kyse täysin erillisistä tapauksista.

Jaa artikkeli: