Skip to main content

Uuden omistajan kädenjälki näkyy jo Tiirannassa

Kaisa Kuusela täyttää hyllyä Tiirannan kaupan puolella.Särkisalon Tiirannassa palavat valot jatkossakin ja tulevaisuudessa entistä useammassa ikkunassa. 
–Tarkoituksena on laajentaa sen verran, että saadaan viisitoista neliötä lämmintä tilaa lisää.  Lisäksi kasvatetaan terassia, sanoo kiinteistön ja liiketoiminnan ostanut Toni Kuusela. 

Uuden omistajan kädenjälki näkyy sisällä jo nyt.  Uusiksi on laitettu niin tiskiä kuin ravintolan kalusteita ja kaupan hyllyjäkin. 
–Seuraavaksi laitetaan seinäpintoja.  Talo on jo sen ikäinen, että kunnostuksen tarvetta tulee, Kuusela muistuttaa.

Hän on Särkisalon vapaa-ajanasukas ja tehnyt tähän asti työtä maalien alalla.  Kuusela luopui omistuksestaan spraymaaleja valmistavasta Maston Oy:stä viime vuonna.   Tiirannan ostamista hän kutsuu kyläteoksi.
–Turvaamme näin pitäjän väelle tärkeät palvelut, Kuusela toteaa. 
Tärkeys on käynyt jo selväksi: 
–Nyt on tultu ihan kädestä pitäen kiittämään, toteaa  puoliso Kaisa Kuusela. 

Kyläkaupassa toiminnot tukevat toinen toistaan; saman katon alla ovat niin kauppa, ravintola, Veikkaus kuin asiamiespostikin.   Toni Kuusela toteaa, että yksinään mikään toiminnoista ei ole bisnes, mutta koko pakettina kauppa pyörii omillaan.

Remontti näkyy satunnaisellekin asiakkaalle, samalla yrittäjä on tehnyt perustyötä paperien kanssa.  
–Ostoputki piti käydä läpi ja neuvotella joka tavarantoimittajan kanssa vähän edullisempi sopimus. Samalla saimme myyntihintoja laskettua, hän kuvaa. 

Koko juttu 2.1.lehdessä. 

Jaa artikkeli: