Skip to main content

Urheilukauppa palaa Perniöön

Juha-Pekka Hursti ja Silvia Lindstedt valmistelivat uutta myymälää avajaiskuntoon tiistaina.

Tiistaina aamulla oli Perniön kirkonkylän eräässä liikehuoneistossa vielä purkamatta pahvilaatikko poikineen, mutta tavaraa oli jo rekeissä ja hyllyissäkin, esimerkiksi huppareita, reppuja, kenkiä ja sulkapallotarvikkeita. JS Performance & Lifestyle –liikkeen ovet aukeavat varsinaisesti perjantaina.
Uuden yrityksen takana ovat perniöläinen pariskunta Juha-Pekka Hursti ja Silvia Lindstedt. Osa huoneistosta on varattu myymälätilaksi, osa jooga-ja pilatesstudioksi.

Juha-Pekka Hurstilla on takanaan työuraa teollisuuden kuljetusten alalla ja leipätyökseen hän tuo nyt oman yrityksensä nimissä maahan muun muassa teollisuuden pesu- ja puhdistuslaitteita.

Urheilu on kulkenut Hurstin matkassa käytännössä koko hänen elämänsä. Sulkapallon hän aloitti pikkupoikana ja kilpailee edelleen.
Silvia Lindstedt on työskennellyt pitkään perniöläisessä Meritalossa.
Pilatesohjaajan koulutuksen käynyt Lindstedt harrastaa itsekin monipuolisesti urheilua.

–Perniön alueella on ollut tällaisesta liikkeestä tyhjiö, Hursti miettii.
Samaa sanoo Lindstedt:
–Kun olen kertonut tästä ihmisille, moni on sanonut, että vihdoinkin.

Hursti miettii, että kasvaessaan paikallinen yritystarjonta koituu muidenkin eduksi. Käytännön esimerkki voisi olla tilanne, jossa lapselle tarvitaan koulun alkuun reppu ja pusero tai pari. Jos niitä ei saa Perniöstä tai Salosta, käy tie helposti Turun kauppakeskuksiin asti, mistä samalla kertaa ostetaan muutakin ja ehkä jopa viikon ruoat. Jos repun saa omalta kylältä, jäävät muutkin eurot paikkakunnalle.

Koko juttu 19.8. lehdessä. 

Jaa artikkeli: