Skip to main content

Turun Kaupunginteatterin näyttelijäin teatterijuna Ylikulman yhteistalolle 13.7. klo 20

Yleisöllä on tiedossa todellinen toiveilta, joka kaikkialla on saanut osakseen suuren riemumenestyksen. Monipuolisessa vauhdissa on 6-osainen lauluiloitelu “Santra ja Arvidy rengasmatkalla”, rehevä maalaiskomedia “Fransun ja Saaran hääreissu”, “Tuntematon sotilas”, ilopilleri “Tietovisio Koljonperästä” ym. ym.  Pääosissa: Senni Nieminen, joka kaikkialla tunnetaan television suosittuna Hilmana, Kaarina Vahtonen, Taito Mäkelä, Emil Saarinen, säestäjänä etevä harmonikkamestari Milton Harjala. Lopussa tanssia.

Seurakunnan nuorisoleirille tulevien muistilista

Seruakunnan nuorisoleirit alkavat, kuten tämän lehden palstoilla on aikaisemmin jo mainittu, lauant. 14.7.62.  Lähtö tapahtuu kunnantalon edustalta klo 11.30. Jos olet ilmoittautunut leirille tai aiot tulla mukaan ilman ennakkoilmoitusta, huomioi seuraavat asiat. Varusteita, joita otat mukaasi: ulkoiluun sopiva puku, sekä kengät tai sandaalit, kumisaappaat sadeilmojen varalle. Lisäksi varaat mukaasi lämpimän alusvaatekerran yökylmien varalle, villapaidan, vara-alusvaatekerran, pyyheliinat, nenäliinoja, peseytymisvälineet, paikkaustarpeita, varusteisiisi sopivia nappeja.
Jos et omista makuupussia, varaa silloin mukaasi kaksi uutta paperisäkkiä tai kankainen patjapussi, peitehuopa tai jos mahdollista kaksi, sekä sadetakki.

Leiriltä saat leirimaksulla keittoruoan, maidon ja teen. Kuviaa ruokaa otat mukaasi, leipää, mieluimmin kuivaa plastikpussiin, voita lasi- tai muuhun  purkkiin, sokeria astiaan jossa se säilyy kuivana. Leirin kanttinista saa ostaa jatkuvasti kuivaa ruokaa kaupan hinnalla.

Ota mukaasi leirille seuraavat kirjat: Raamattu tai Uusi tesamentti, virsikirja, älä unohda näitä. Siukosen tai Valistuksen laulukirja jos on.

Kun olet pakannut reppusi tai laukkusi, muista myöskin ettei jää pois sinun iloinen mielesi, reilu ja rehti toveruus. Pidä mielessäsi, että olet kotisi ja koko kyläkuntasi edustaja.
(lyhennelmä)

ILMOITUKSIA

Arv.invalidilasten vanhemmille, huoltajillle ja henkilöille, jotka tällaisia lapsia tuntevat.
Pyydämme teitä ottamaan kirjeyhteyden meihin kertomalla heistä mm. seuraavat asiat:
1) Lapsen nimen ja osoitteen, 2) Iän ja millainen invalidi, 3) Onko avun ja millaisen tarpeessa, 4) Pitäisikö lapsi saada heitä varten perustettuun hyvään hoitokotiin, 5) Kuka on lapsen huoltaja, nimi ja osoite, 6) Missä lapsi nyt on, mikä on lapsen nykyinen vointi ja mahd. avun saanti, 7) Tiedot antaneen henkilön nimi ja osoite.
Kiitollisuudella näistä teidoista invalidilasten tulevaisuuden puolesta

Suomen invalidilasten orpokoti Kivala ry
Johtokunta, Lempäälä, puh 74271

***

Tuula-Anneli Rantanen yhtyeineen
esiintyy Kiilojen kesäjuhlissa ja arpajaisissa
Strömman Slätholmassa
sunnuntaina heinäkuun 8.pvä klo 13.

Ohjelmassa soittoa, huumoria, kupletteja, kuplettimestari Eino Ihander, kenttäpelejä, päivätanssia ym. Voittoina polkupyörä, sähkösilitysrautoja, kahvipannuja, kelloja, taloustavaraa ym. Illalla tanssit klo 20. Sateen sattuessa Björkhagenissa. Tervetuloa!

Jutut poimittu 5.7. 1962 ilmestyneestä lehdestä

Jaa artikkeli: