Skip to main content

Tuohikodon pihalle saadaan karuselli ja tiikeri

Tanja Virtanen pitelee käsissään leikkivälineiden kokoamisohjetta.

Tuohitun Tuohikodon pihamaalla oltiin viikonloppuna työntouhussa, kun talkooporukka laittoi perustuksia kuntoon uutta leikkipaikkaa varten ja samalla kasattiin leikkivälineitä. Kyläyhdistyksen aktiivi Tanja Virtanen katseli vuoroin leikkivälineiden kokoamisohjeita ja kuopan pohjalla työskenteleviä työmiehiä.

–Pohjatyöt täytyy tehdä kunnolla. Jos perustukset ovat kunnossa, sitten on helppo jatkaa rakentamista ylöspäin. Kiinnityksien ja kaikkien pientenkin yksityiskohtien täytyy mennä suunnitelmien ja turvallisuusmääräysten mukaan, leikkipaikkojen rakentamista valvotaan tarkasti, kiinteistöosakeyhtiön puheenjohtaja Kari Kaukiainen kertoo samalla, kun mittaa, että tukiputket ovat varmasti yhtä korkealla.

Tanja Virtanen kertoo, että talkooporukkaan saatiin lauantainaamuna mukaan jo 7 ahkeraa työmiestä, lisäksi keittiön puolella hääräilee lisää apujoukkoja. Viikonlopun tavoitteena oli saada perustukset kuntoon, mutta työtä riittää vielä paljon.

–Pohjatöiden jälkeen täytyy laittaa turvahiekka paikalleen, sitten laitetaan valu ja pystytetään leikkivälineet paikalleen. Tämän jälkeen pitäisi vielä rakentaa tänne aita liikuntapaikan ja leikkipaikan väliin, että lapsilla olisi turvallinen leikkiympäristö, Virtanen listaa.

 

Jaa artikkeli: