Skip to main content

Tulen runtelema rivitalo korjataan

Perniössä sunnuntaiaamuna osin palanut rivitalo aiotaan korjata.  Asukkaat ovat parhaillaan tilapäismajoituksessa, jonka kestosta ei vielä ole tietoa.
–Korjauksiin menee useampi kuukausi ja tuhoutuneen asunnon jälleenrakentamiseen menee vielä enemmän aikaa,  sanoo isännöitsijä Timo Lehtonen TT-Välitys Oy:stä. 

Yksi Kaunelantiellä sijaitsevan kuusiasuntoisen rivitalon asunnoista tuhoutui varhain sunnuntaiaamuna syttyneessä tulipalossa. Henkilövahinkoja palossa ei aiheutunut ja palokunta sai nopeasti palon rajattua, mutta koko talo kärsi  savu- ja vesivahinkoja. Poliisi epäilee paloa tahallaan sytytetyksi ja juttua tutkitaan törkeänä tuhotyönä.  Rikoksesta epäiltynä on otettu kiinni vuonna 1984 syntynyt mies.

. –Vakuutusyhtiön kanssa on sovittu, että asunnot jälleenrakennetaan vahinkoa edeltäneeseen tasoon ja rakennusvalvonnan kanssa selvitetään marssijärjestys, kun asiakirjat ovat käytettävissä, Timo Lehtonen kertoo.
–Asukkaiden evakon kesto tarkentuu, kunhan kaikki raportit vahinkojen laajuudesta sekä korjaustavoista saadaan selville, Timo Lehtonen summaa.

Sunnuntaiaamun tapahtumiin liittyy myös liikennevahinko.   Palon sytyttämisestä epäilty poistui paikalta autolla, josta poliisi sai havainnon kantatiellä tapahtuman jälkeen.  Hetken seuraamisen jälkeen epäilty ajoi ulos tieltä ja poliisi otti hänet kiinni. Asiassa epäillään myös rattijuopumusta. Epäilty ei loukkaantunut ulosajossa, kertoo komisario Jouko Nummela.

Jaa artikkeli: