Skip to main content

Teijon matkailuyritykset puhaltavat samaan hiileen nyt yhteisessä yhdistyksessä

Teijon matkailuyrittäjät ovat jatkossa entistä vankemmin yhtenä rintamana.  Matkailuyhdistys antaa markkinointiin leveät hartiat. Koolla vas. Ritva Blomqvist, Tarja Pölönen, Metsähallituksen Anne Muuri ja Tapani Kakko.

Vastaperustettu  Meri-Teijon matkailu ry toimii jatkossa yritysten yhteistyöelimenä.   Yhdistyksen kautta jäsenyritykset saavat muun muassa näkyvyyttä ja pääsevät verkostoitumaan.

Yhteistyötä Teijon suunnalla on tehty kauan ja esimerkiksi messuille yrittäjät ovat lähteneet usein yhdessä tuumin.  
Yhdistyksen myötä yhteistoiminta on aiempaa selkeämpää ja jäntevämpää.
– Aiemmin oli turhauttavaa, kun pidettiin kyllä palavereja mutta niillåä ei ollut päätösvaltaa ja sovitut asiat saattoivat muuttua, toteaa Hoitola&Majoitus Sypressin yrittäjä Tarja Pölönen.
Jäsenyrityksiä on parhaillaan yhdistyksessä jo kymmenkunta ja lisää toivotaan jatkuvasti.  Meri-Teijo Centerin Ritva Blomqvist uskoo, että yhdistyksen sanomisilla on enemmän painoarvoa myös kaupungin ja muiden viranomaisten suuntaan.

Yhdistys voi junailla myös erilaisia tapahtumia kylille. Meri-Teijo Skin  Tapani Kakko harmittelee sitä, että esimerkiksi EU-rahoja käyttävässä projektissa yhdistys ei voi  luitenkaan olla vetovastuussa.

Koko juttu painetussa lehdessä

Jaa artikkeli: