Skip to main content

Tauriainen ja Kullas ennätyksiin pituudessa ja keihäässä

Perniön Urheilijoiden Arttu Tauriainen ja Aivika Kullas tekivät omat ennätyksensä ja voittivat kovatasoiset kisat yleisurheilussa.
Arttu Tauriainen hyppäsi pituudessa uuden ennätyksensä 639 ja voitti Hämeenlinnassa yleisurheilun piiriottelun. Piiriottelu käytiin Varsinais-Suomen, Satakunnan, Hämeen ja Etelä-Pohjanmaan parhaiden 17-vuotiaiden nuorten välillä.
Tauriaisen sarja (614-618-607-632-639-623) oli kisassa omaa luokkaansa; voittoon olisi riittänyt myös toiseksi ja kolmanneksi paras ponkaisu. Koleassa säässä käydyssä kilpailussa toiseksi hyppäsi Turun Urheiluliiton Jermu Vihmakoski tuloksella 622.
Aivika Kullas puolestaan heitti viikonloppuna 13-vuotiaiden tyttöjen keihään piirinmestariksi ja teki samalla uuden seuraennätyksen. Kullas heitti pm-sisulisähuipentumassa Turussa keihästä 37,90. Kiekossa Kullas sijoittui kolmanneksi tuloksella 33,23 ja kuulassa neljänneksi 10,44 kantaneella työnnöllä.