Skip to main content

Tasaväkisistä toinen voitti

Tuttu mies, nyt Raholan Pyrkivässä pelaava Lauri Tiainen  (oik) pinteessä. Syynä PeU-Basketin Patrik Poutiainen ja Sami Himberg.

PeU-Basketin toiseksi viimeinen runkosarjan kotiottelu pelattiin tamperelaista Raholan Pyrkivää vastaa. Kahden yhtä kovan joukkueen ottelun voitti Pyrkivä viidellä pisteellä, loppunumerot 88-93. Pelin perusteella voittaja olisi voinut olla kumpi tahansa.

Kaksi ensimmäistä jaksoa meni kotijoukkueen komennuksessa, Pyrinnön puolustaessa tarkasti ja suunnitelmallisesti. Kolmannen jakson alussa yleisöä huvitettiin pitkällä pallorallilla, joka päättyi Saku Ahosen kolmoseen. Ahonen oli illan paras pisteissä, 21 pisteestä viisitoista tuli kolmosista. Kotijoukkueen Sami Himberg oli taas vauhdissa samoin kuin Jussi Savolainen. Neljännessä jaksossa peliin tuli pieni hermostuminen kummallakin joukkueella. Syynä lienee pieni piste-ero, mitä kotijoukkue ei kovasta yrityksestä huolimatta saanut kurottua kiinni.

Kotijoukkueella eniten harmia aiheutti tuttu mies, PeU-Basketissakin pelannut Lauri Tiainen. Järeää Tiaista oli vaikea heiluttaa. Vierasjoukkueen Artem Shchepkin loisti tarkkana heittäjänä.

PeU-Basket piti tappiosta huolimatta paikkansa sarjakakkosena, sunnuntain yllätys oli Tapiolan Hongan kauden ensimmäinen tappio ottelussa Pussi-Hukka Junioreja vastaan.

Tapiolan Honka oli PeU-Basketin eilisen vierasottelun vastustaja. Kuinka ottelussa kävi, selviää osoitteessa: pernionseudunlehti.fi.

Sunnuntain pisteet: Saku Ahonen 21, Taneli Lindström 5, Trenton Thompson 19, Leevi Taimela 10, Sami Himberg 10, Timo Niitynperä 2, Niko Huoponen 4, Oskari Raute 3, Jussi Savolainen 14.