Skip to main content

Talvi tuli Melassuolle ajoissa, uusi kaukalo myöhässä

Varma talven merkki Perniössä: Kimmo Flink jäädytti Melassuolla jääkiekkokaukalon pohjaa maaanantaiaamuna.

Perniön liikuntahallilla näyttää varsin talviselta.  Perniön Urheilijoiden lumitykki on puhkunut lunta levitettäväksi viikonlopusta lähtien ja niin ikään viikonloppuna saatiin käyttökuntoon kaupungin vapaaluistelujää.  Lisääkin mahdollisuuksia talviseen ulkoiluun on tulossa, kun kaukalo saadaan jäädytettyä.
Maanantaina ensimmäistä vesikertaa kaukalon pohjalle laskenut yrittäjä Kimmo Flink totesi, että tiistaille ennustettu lumisade vähän viivyttä lämimään pääsyä.
-Tiistaina ei voi jäädyttää, joten toinen ja kolmas kerta menevät keskiviikolle.  Sanoisin, että torstaina pääsee kaukaloonkin, Flink summasi maanantaiaamuna.

Yrittäjä toteaa, että marraskuussa jäädyttäminen ei ole tavanomaista. Viime vuonna jäätä tehtiin joulukuun neljäntenä päivänä.

Vielä tämä talvi mennään vanhoissa puitteissa:  kaupunki on toimittanut Perniöön uuden jääkiekkokaukalon, jonka viimeiset osat kuitenkin saapuivat vasta viime viikolla. Näin ollen sitä ei ehditty koota ennen kauden alkua.  Kimmo Flink arvioi, että nykyinen kaukalo on palvellut yli 30 talvea.

Teijolla aloitettiin jäädytys niin ikään maanantaina.  Ajantasaiset jää- ja latutiedot löytyvät tuttuun tapaan tältä sivulta.

Jaa artikkeli: