Skip to main content

Sokeri- ja karjanruokintapäivä

Jo vakiintuneen tavan mukaan järjestävät Perniön maamiesseura ja Salon Sokeritehdas yhdessä ”sokeripäivät” Perniön VPK:n talossa tiistaina 23.pvä helmik. pidettävän maamiesseuran vuosikokouksen yhteydessä. Vuosikokouksen yhteydessä. Vuosikokous alkaa klo 13.00 ja sokeripäivätilaisuus sen jälkeen n. klo 14.00.
Karjanruokinta-asioista esittelee ylilehtori Laina Vehanen tunnetulla ja tunnustetulla tavalla ajankohtaisia kysymyksiä, joita kohtaan tänä talvena tunnetaan suurta mielenkiintoa.
Kuten aikaisemminkin, esittelevät Sokeritehtaan toimihenkilöt ja alan ammattimiehet nytkin saavutettuja kokemuksia ja ajan tapahtumia ”sokeririntamalla” sekä selvittelevät sokerijuurikkaan viljelyskysymyksiä. Esityksiä havainnollistetaan rainakuvin ja filmein. Sokeripäivätilaisuuden alkajaisiksi tarjoaa Salon sokeritehdas kahvit.
Koska sokerijuurikkaan viljelyharrastus monestakin syystä näyttää jälleen elävän nousukauttaan toivotaan, että tämän vaativan viljelyn harrastajat ja karjanomistajat saapuvat runsaslukuisesti tilaisuuteen.

Jaa artikkeli: