Skip to main content

Skamon 24 pistettä olivat liikaa PeU-Basketille

PeU-Basketin kotivoitto jäi sunnuntaina pienestä kiinni. Miesten 1-divioona B:ssä pelaavan joukkueen syksyn viides ottelu päättyi vierasjoukkue Westsiden voittoon 70-72.   Vieraiden voiton kivijalan muurasi 24 pistettä tehnyt, yli 35 minuuttia pelannut kokenut Eldar Skamo.

Perniöläisten tehokkain oli 17 pisteellä Saiquan Jamison.

Ottelu olisi voinut päättyä kummalle hyvänsä;  minuuttia ennen loppua piste-eroa oli vain yhden pinnan verran ja lopussa perniöläisten tasoitusyritys päättyi tuloksetta.

PeU on nyt sarjassa kahdeksantena;  viidestä ottelusta on kirjattu kolme voittoa eli sarjapisteitä on koossa kuusi.  Sarjaa johtaa vain yhden tappion kokenut äänekoskelainen Kipinä. Ensi sunnuntaina PeU mittelee pisteistä Lappeenrannassa sikäläistä Namikaa vastaan.  Joukkueella on niin ikään koossa kuusi pistettä.