Skip to main content

Siltaremontti sulkee toisen kaistan Kemiöntiestä elokuun alussa

Kemiöntiellä Kirakan risteyksen tienoilla sijaitseva Holmin silta menee remonttiin elokuun alussa. Viikosta 32 alkaen tiellä on käytössä sillan kohdalla vain yksi ajokaista viiden viikon ajan.
– Silta ruiskubetonoidaan, uusitaan vesieristyksiä ja kaiteita. Laitetaan suojaa terästen päälle, jotta rautaosat kestäisivät kauemmin. Esimerkiksi suola ja pakkanen vaurioittavat rakenteita, kertoo Destian työmaapäällikkö Timo Murtojärvi.
Mistään hälyttävästä ei ole hänen mukaansa kyse.
– Remontin tarve tuli esiin neljän vuoden välein tehtävissä siltojen yleistarkastuksessa. Sen tarve on ollut tiedossa jo jonkin aikaa.
– Tämä kuuluu sellaiseen tienkorjausurakkaan, jossa on viisi kohdetta. Parhaillaan menossa on Ahtialan sillan remontti Suomusjärvellä, kertoo Murtojärvi.
Remontin vuoksi Kurkelantie on sillan kohdalta poikki seitsemänteen elokuuta, ja liikenne johdetaan muille teille. Kemiöntie on kaiken aikaa käytössä, mutta liikenne ohjataan kulkemaan yhdellä kaistalla liikennevalojen avulla remontin ensimmäiset viikot.
Syyskuun toisesta viikosta lähtien liikenne sujuu tiellä jo kahdella kaistalla, vaikka korjaustyöt jatkuvat kuun loppuun saakka.
Tällä hetkellä silta sulautuu maastoon niin hyvin, että autoilija tuskin huomaa sen olemassaoloa.

Jaa artikkeli: