Skip to main content

SDP ehdottaa Salon kaupunginhallituksen puheenjohtajaksi Saku Nikkasta

Salon SDP:n kunnallisjärjestön luottamusvalinnat on tehty, kertoo puolue tiedotteessaan. Kaupunginhallituksen puheenjohtajaksi ehdotetaan kaudelle 2021-2025 Saku Nikkasta. Kaupunginhallituksen jäseniksi puolestaan ehdotetaan Leena Ahonen-Ojalaa ja Simo Paassiltaa. Simo Vesaa ehdotetaan kaupunkikehityslautakunnan varapuheenjohtajaksi.

Salon kaupunginvaltuston 1. varapuheenjohtajaksi puolue ehdottaa Saija Karnisto-Toivosta. Piia Keto-Oja saa johdettavakseen vapaa-ajan lautakunnan ja opetuslautakunnan 3. varapuheenjohtajaksi ehdotetaan Sanna Pihakiveä. Tarkastuslautakunann 2. varapuheenjohtajaksi Timo Tammia ja sosiaali- ja terveyslautakunnan 1. varapuheenjohtajaksi Satu Parttimaata.

Puolueesta kerrotaan, että valinnat olivat yksimielisiä, vaikka äänestyksiäkin tehtiin. Kunnallisjärjestön puheenjohtaja Timo Tammi uskoo, että tuleva valtuustokausi tulee olemaan täynnä haasteita, ja sote-uudistuksen läpivienti on ehdottomasti suurin yksittäinen kysymys seuraavien  parin vuoden aikana. Lisäksi SDP haluaa tarkastella Salon keskustan osayleiskaavan avaamista.

– Kuntavaaliohjelmassamme otimme kantaa keskustan osayleiskaavan avaamiseksi. Valtuustoryhmä
on sitoutunut viemään tätä tavoitetta eteenpäin. Meidän on löydettävä keinot rakentamisen
vauhdittamiseksi sekä siihen, ettei keskusta-asuminen muodostu liian kalliiksi. Siksi pidämme
perusteltuna, että tällä valtuustokaudella kaavoitusta tarkasteltaisiin uudelleen. Keskusta kaipaa
kipeästi siistiytymistä, sanoo valtuustoryhmän puheenjohtaja Saija Karnisto-Toivonen.

Jaa artikkeli: