Skip to main content

Saunamäkeen haetaan poikkeusta paritaloille ja luolasaunalle

Hanke Finlandin Santtu Lahdelma esitteli Saunamäen aluetta Perkkarissa helmikuussa, kun edelliset poikkeamishakemukset olivat vasta vireillä.

Särkisalon Saunamäen alueen tulevaisuutta hahmotellaan jälleen. Alueelle haetaan poikkeamista kaavamääräyksistä ja asiaa käsittelee ensi viikolla Salon kaupunkikehityslautakunta.

Kortteli ykköseen haetaan poikkeamispäätöstä kolmelle 240-neliöiselle yksikerroksiselle paritalolle. Lisäksi haetaan poikkeamista neljälle 160-neliöiselle paritalolle sekä erilliselle luolasaunalle. Hakija perustelee poikkeamistaan sillä, että parhaillaan on suurempi tarve pienemmille loma-asunnoille kuin kaavaan on merkitty.

Kaupunkikehityslautakunta torppasi Kiinteistö Oy Finnarin aiemmat poikkeamishakemukset huhtikuussa; tuolloin poikkeamista haettiin rivitaloille, ja vaikka rakennusoikeus ei kaavaan nähden merkittävästi ylittynytkään, oli loma-asuntoyksiköiden määrä kaavaan merkittyyn nähden yli kaksinkertainen. Päätösesityksenä ensi viikolla kokoontuvalle lautakunnalle on, että nyt haettavat poikkeukset myönnettäisiin.

Jaa artikkeli: