Skip to main content

Särkisalo-päivä puristetaan entistä tiivimpään pakettiin

Jarmo Vähäsilta (vas) ja Hannu Bastman istuvat Meripirtille juuri nikkaroidun esiintymislavan reunalla.

Meripirtin kerhon puuhamiehet nikkaroivat pari viikkoa sitten esiintymislavan kerhotalonsa kupeeseen. Nyt se odottaa sunnuntaita ja Särkisalo-päivää, joka tänä vuonna on entistä tiiviimpi. Päivä on ennen aloitettu kymmeneltä aamulla lasten juoksukilpailulla. Juoksuilla aloitetaan myös nyt, mutta vasta yhdentoista aikaan.
– Tässä on kuunneltu vanhempien toiveita. Juoksukisojen jälkeen on ollut aina luppoaikaa, jolloin ei ole oikein mitään tapahtunut. Nyt olemme tiivistäneet ohjelmaa niin, että kaikki mahtuisi kolmen tunnin sisään, perustelee Meripirtin kerhon puheenjohtaja Jarmo Vähäsilta.

Meripirtin kööri astuu esiintymislavalle juoksukisojen päätyttyä noin puoli kahdentoista aikaan.
Uutta päivässä on laulava SwingingMamas -naiskolmikko. Saija-Reetta Kotirinta, Malla Pelo sekä Maiju Valjus esiintyvät lavalla jossain vaiheessa päivää. Viihteen lisäksi kuullaan myös asiaa, kun Jarmo Vähäsilta haastattelee toista Salon kaupunginjohtajan virkaan ehdolla olevaa ehdokasta, Salon vs. kaupunginjohtajana toimivaa Anna-Kristiina Korhosta.
Myyntipöytien osalta uutta on se, että myyjät myös muilta paikkakunnilta ovat hakeutuneet Särkisaloon.

Vuoden särkisalolaisen valinta sijoittuu jälleen ohjelmallisen osuuden loppuun. Hänen nimensä julkistetaan noin kello 14.

Särkisalopäivä su 9.8. Meripirtillä alkaen klo 11.

Jaa artikkeli: