Skip to main content

Sarjakakkonen kakkonen Perniössä

FoKopo jäi pisteittä Perniössä. Tässä ylimpänä on kotijoukkueen Jussi Savolainen.

Peu-Basketin toiseksi viimeinen runkosarjan kotiottelu pelattiin sunnuntaina yhtä erikoisissa tunnelmissa kuin muutama aikaisempikin. Tyhjä katsomo ja paljon tyhjää lattiaa, katsomot pysyvät laskoksilla ja äänimainokset kaikuivat tyhjille seinille.

Kentällä ei meno ollut vaisua;  sarjakakkonen Forssan Koripojat jäi jo ensimmäisellä neljänneksellä takamatkalle, eikä saanut perniöläisiä kiinni. Vähäkorinen ottelu päättyi PeU-Basketin voittoon 73-55 (23-16, 15-12, 19-11, 16-16).

Kentän laidalla näytti, etteivät forssalaiset uskoneet alkuun saavansa kunnon vastusta.  PeU-Basket oli tarkka ja nopea. Koripoikien isokokoiset Jerrell Martin ja Edgard Mombilo olivat nopeita, mutta hyökkäykset sammuivat perniöläisten puolustukseen. Molemmat olivat vierasjoukkueen parhaat pistemiehet.

PeU-Basketin tehokkain oli tuttuun tapaan Saiquan Jamison ja hyvässä vireessä ollut Saku Ahonen oli niin ikään kovalla pistepäällä.

Sarjaa johtaa Äänekosken Huima, Forssan Koripojat säilytti tappiosta huolimatt kakkospaikkansa. PeU-Basket on kuudentena tasapistein Kipinä Basketin ja Westsiden kanssa.

Ensi viikonloppuna PeU-Basket matkustaa Lappeenrantaan sikäläisen NMKY:n vieraaksi.

PeU-Basketin pisteet: Aleksi Bragge 3, Saku Ahonen 18, Saiquan Jamison 24, Leevi Taimela 10, Juhana Melkkilä 5, Timur Emaldynov 2, Tuukka Aaltonen 8, Jussi Savolainen 3.

 

Jaa artikkeli: