Skip to main content

Salo lyhentää koronarokotusten väliä – toisen rokotteen saa ilman ajanvarausta

Salon kaupunki lyhentää tästä viikosta alkaen koronarokotusten väliä kuuteen viikkoon. Lisäksi koronarokotteen toinen annos on tästä eteenpäin mahdollista saada joko Saktan rokotuspisteellä tai erikseen tiedotettavissa pop up -rokotuspäivissä ilman ajanvarausta.

Saktan rokotuspiste palvelee ilman ajanvarausta tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 8–14 sekä keskiviikkoisin klo 8–17.

Mahdollisia ajanvarauksia ei tarvitse erikseen peruuttaa, vaan ne peruutetaan rokotuskäynnin yhteydessä.

Kattavan rokotussuojan saavuttamiseksi on toisen rokoteannoksen ottaminen erittäin tärkeää ja tästä syystä kaupunki pyrkii tekemään sen myös mahdollisimman helpoksi. Toiselle rokotuskerralle tultaessa on lisäksi hyvä muistaa, että Terveyden ja hyvinvoinnin laitos suosittelee rokotusväliksi vähintään kuutta viikkoa, koska sitä lyhyempi annosväli voi heikentää rokotustehoa.

Aikoja ensimmäiseen rokotukseen voi edelleen varata osoitteessa salo.terveytesi.fi tai soittamalla koronarokotusten ajanvaraukseen 02 772 3605 arkisin (ma-pe) klo 8–14. Myös muutokset jo varattuihin aikoihin tehdään soittamalla ajanvaraukseen.

Salon rokotuskattavuus on ensimmäisen annoksen osalta 76,3% ja toisen annoksen osalta 61,5% prosenttia. Molemmat luvut ovat yli Varsinais-Suomen ja koko maan kattavuuslukujen.

Jaa artikkeli: