Skip to main content

Saaren taika laajenee Perniöön

Johanna Amnelin siirtää Perniöön Saaren taika-yrityksensä lähettämön ja pakkaustoimintoja.Viimeksi Zacus-keittiömyymälänä palvellut liiketila keskellä Perniötä on vaihtanut omistajaa.
Yli 900 neliön huoneiston on ostanut särkisalolainen Johanna Amnelin.

Saaren taika –kosmetiikkayritystä pyörittävä Amnelin tuo osaan tiloista yrityksensä toimintaa: Särkisalosta Perniöön muuttavat pakkaus- ja lähettämötoiminnat ja varasto.
–Meillä loppuvat siellä tilat kesken. Hiljaisena aikana lähtee päivässä sata lähetystä asiakkaille, Amnelin summaa.

Yritys on kasvanut vajaassa parissa vuodessa merkittävästi. Pieni tuotantotila Förbyssä on vaihtunut isompaan tuotantotilaan Amnelinin kodin yhteydessä ja osa tuotteista on siirtynyt valmistukseen toisaalle: esimerkiksi suositun suolasaippuan valmistaa ranskalainen yhteistyökumppani ja tuotevalikoimaa on jouduttu kaventamaankin, kun kapasiteettia tarvitaan muuhun.
Uusi liiketila ei suoriltaan käy tuotantotilaksi, mutta Amnelin ei pidä mahdottomana etteikö tätäkin vaihtoehtoa jatkossa harkittaisi.  Suunnitteilla on perustaa tiloihin pieni tehtaanmyymälä ja osa tilasta remontoidaan varastohotelliksi.  
–Lähimmät vuokravarastot ovat Salossa, mutta esimerkiksi Tammisaaressa ja Kemiönsaarella ei tällaista palvelua ole, Amnelin sanoo.

Tarkoituksena on aloittaa varastotilojen rakentaminen myöhemmin keväällä.

Jaa artikkeli: