Skip to main content

S-marketin tiloista on neuvoteltu, mutta vielä tuloksetta

S-Marketin entinen rakennus seisoo tyhjänä keskellä Perniön keskustaa.

Perniön entinen S-market seisoo edelleen tyhjillään.  Kiinnostusta kiinteistöä kohtaan on ollut, mutta toistaiseksi uutta käyttäjää ei ole löytynyt.
–Kohteen vuokraamisesta ja ensisijaisesti myynnistä on neuvoteltu usean tahon kanssa, sanoo kiinteistötoimen päällikkö Ismo Louhi Suur-Seudun Osuuskaupasta. 
Myynnin osalta neuvottelut ovat Louhen mukaan olleet vakaviakin, mutta mahdollisen lisärakennusmahdollisuuden puute on ollut yksi kaupat kariuttanut tekijä.  Vuokraamisesta kiinnostuneista osa olisi halunnut käyttöön vain osan tiloista ja tiloja olisi pitänyt näin muutella.
–Kustannusten jakaminen osoittautui ongelmalliseksi, Louhi tiivistää.
Rakennuksen vuokraamisesta kiinnostui toissakesänä myös PeU:n koripallojaosto, mutta hanke jäi lähtötelineisiinsä.  Tilat olisivat rahallisesti ja talkootyön osalta vaatineet ison panostuksen. 
–Urheilijoiden taustaryhmä ymmärsi, että esimerkiksi koripallotilan lattiaan ei kannata panostaa isoja määriä työtä ja rahaa, jos kiinteistö vaihtaisikin omistajaa ja tila menisi muuhun käyttöön, Louhi toteaa.
Hän muistuttaa, että liike- ja tuotantotilaa on Salossa vielä aika lailla vapaana.
–Perniössä sijaitseva kohde kaipaisi yritystoimintaa, jolla on joko aiempaa toimintaa alueella tai sitten joku muu intressi sijoittua Perniöön, Louhi puntaroi.

Jaa artikkeli: