Skip to main content

Rehabia keskittää toimintansa Perniöön

Mielenterveyskuntoutujille asumis- ja kuntoutuspalveluita järjestävä Rehabia  Oy keskittää toimintansa Perniöön.  Timo Saastamoinen pussitti kuntoutuskodissa maanantaina rekisterivalosarjojen osia.
Yritys luopuu Kemiön Kiilassa sijaitsevasta kuntoutuskodista asteittain vuoden loppuun mennessä. Osa Kiilan asiakkaista on jo muuttanut Perniön kuntoutuskotiin.
Rehabia on laajentamassa toimintaansa myös tehostettua palveluasumista tarjoavan kuntoutuskodin ulkopuolelle. Se on vuokrannut Perniön vanhustentaloyhdistykseltä rivitaloasuntoja Perniön asemalta. Rivitaloissa on henkilökuntaa päivisin, mutta ei öisin. Asunnoissa tarjotaan palveluasumista ja tukiasumista.
– Kunnat kaipaavat yhä enemmän palveluasumisen ja tukiasumisen tarjoajia tehostetun palveluasumisen rinnalle. Siihen kysyntään olemme nyt vastaamassa, sanoo Rehabia Oy:n toimitusjohtaja Kyösti Mäkelä.
Syksyllä Perniön kuntoutuskodissa on aloitettu myös työtoiminta. Pussitus- ja tarroitustöitä tehdään toimistorakennuksen päädyssä ahkerasti. Tällä hetkellä pussitetaan rekisterivalosarjaa. Pussit päätyvät Romaniaan saakka. Tarroja kiinnitetään Kulmalan puutarhan tuotelaatikoihin.

Lue koko juttu painetusta lehdestä

Jaa artikkeli: