Skip to main content

Reggie Dillard lunasti heti paikkansa

PeU-Basketin tuore vahvistus Reggie Dillard debytoi sunnuntaina Jyväskylässä ottelussa Jyväskylän Weikkoja vastaan. Dillard heitti perniöläisille 36 pistettä.

Reggie Dillard korvaa alkukaudella hyvin pelanneen Remond Brownin, jonka tie vei Korisliigaan ja Salon Vilppaan miehistöön.

PeU-Basket oli kaksi ensimmäistä jaksoa takaa-ajoasemissa, suurimmillaan kotijoukkueella oli 11 pisteen etumatka. Kolmas jakso meni jo perniöläiskomennossa.

Ottelun viimeiset minuutit olivat tiukat. Kun peliaikaa oli jäljellä kolmisen minuuttia PeU-Basketilla oli viiden pisteen etumatka, mutta viimeisellä minuutilla ero oli vain kaksi pistettä vierasjoukkueelle.

Loppulukemat olivat PeU-Basketille 80-85.

PeU-Basketin pisteet: Riku Laine 3, Saku Ahonen 3, Reggie Dillard 36, Juhana Melkkilä 6, Sami Himberg 2, Timo Niittyperä 8, Teemu Jarhio 19, Niko Huoponen3, Kasperi Näreharju 3, Lasse Soljama2.

Sarjatsulukossa PeU-Basket on kärkinelikossa tasapistein Tapiolan Hongan, Munkkiniemen Kisapoikien ja Raholan Pyrkivät kanssa. Muut sunnuntainottelut ovat iltakuudelta kesken.

Jaa artikkeli: