Skip to main content

Rattijuopon auto tönäisi kaksi henkilöä maantiehen

Särkisalossa sattui myöhään sunnuntai-iltana varsin uhkaava liikenneonnettomuus, jonka seuraukset kuitenkin jäivät suhteellisen vähäisiksi. Erään rattijuopon ohjaama henkilöauto oli vähällä takaapäin tullen ajaa neljän henkilön päälle, mutta vain yksi henkilö sai autosta niin pahan töytäisyn että joutui jäämään sairaalahoitoon. Auto pyörähti useamman kerran ympäri ja romuttui täysin.

Onnettomuus tapahtui Ylönkylän-Kaukosalon tieosuudella Seppämäen kylässä klo 22.20. Tällöin oli mv Lasse Salovaara vaimonsa, poikansa ja tyttärensä kanssa tien oikeata laitaa peräkkäin kävellen tulossa maantietä pitkin kotiinsa Kaukosalon suuntaan. Tällöin tuli takaapäin suoralla tieosuudella lujassa vauhdissa salolaisen asentaja Kauko Ekströmin ohjaama henkilöauto EI-855.  Ekström ajoi aivan tien oikeata laitaa huomaamatta jalankulkijoita.
Aivan viime tingassa mv Salovaara aavisti auton tulevan heidän päälleen jolloin hän työnsi edellään kulkeneen 11-vuotiaan Erik-poikansa ojaan hypäten itse perässä. Edelläkävelleitä vaimoaan ja tytärtään hän ei ehtinyt varoittaa ja nämä paiskautuivat auton töytäiseminä maantielle. Auto syöksyi tämän jälkeen tien oheen pyörähtäen poliisin lausuman mmukaan 3 kertaa ympäri jääden sitten tienlaitaan kallioleikkauksen kohdalla pyörilleen.

Auton kuljettaja selvisi pelkällä säikähdyksellä, vaikka auto vaurioitui täysin korjauskelvottomaksi. Emäntä Inkeri Salovaara ja 14-vuotias tytär Maaret kuljetettiin ensin Perniön sairaalaan ja sieltä edelleen Salon sairaalaan, missä tytär edelleen on hoidettavana. Hän sai avoruhjevamman pohjeeseen sa ja myös on jänne katkennut.
Autoa kuljettanut asentaja Ekström, jolta otettiin verikoe, on kuulusteluissa myöntänyt nauttineensa 5-6 pulloa olutta.

Ilmoituksia

Järjestämme ompelukurssit automaattikoneillamme Perniön VPK:n talolla 7.5.-11.5..  Päivävuoro klo 13-16. iltavuoro klo 18-21.
Veloitamme vain kurssitarvikkeista, ommellut käyttöesineet jäävät kurssilaisille. Tervetuloa! Ennakkoilmoittautuminen os. Ello Oy, Salo, Turuntie 10, sekä Perniön VPK:n vahtimestari, puh Perniö 113.

Husqvarna

Koivistolaisia pyydetään saapumaan Perniön kirkonkylään Osuuskassan kokoushuoneeseen sunnntaina toukok.6.pnä 1962 klo 13. Keskustellaan Koivisto-juhlan järjestämisestä vuonna 1962.
Koivisto-säätiö

Löydetty kolme avainta ketjuineen Tohtori Forssel´in vastaanoton edestä.

 

 

Jutut poimittu 3.5.1962 lehdestä.

Jaa artikkeli: