Skip to main content

Rakennus- ja vesihuoltopäiville

Perniön kunnanhallitus järjestää Seurojentalossa, lauantaina marraskuun 21. päivänä 1959 kello 11.00 rakennus- ja vesihuoltopäivät.
Päivät on järjestetty antamaan selvityksiä maaseudun omakoti- ja muille rakentajille monissa tärkeissä kysymyksissä. Erityisesti neuvottelupäivillä tullaan koskettelemaan rakennuslain perusteella rakennustarkastusasiaa sekä vesi-, viemäri- ja kaava-alueen teiden rakennuskustannuksiin osallistumista kunnan ja yksityisen osalta.
Vesihuoltokysymykset ovat tulleet yhä tärkeämmiksi vesipulan, viemäröinnin ja terveydellisten näkökohtien vuoksi. Samoin ympäristöhygienia (kaatopaikat, rottasodat, piha-alueen hoito ym.) on varsinkin maaseudun asuntotaajamissa vapaa-aikojen vieton sekä lasten oleskelu- ja leikkipaikkojen siisteyden kannalta varteenotettava seikka. Ymmärrämmekin, että pihojemme on oltava viihtyisiä, puhtaita ja terveellisiä.
Kunnanhallitus toivottaa kaikki asiasta kiinnostuneet tervetulleeksi kuulemaan rakennus- ja vesihuoltopäivien esitelmiä. Tilaisuudessa tarjoavat Perniön Osuuskauppa ja Perniönseudun Osuusliike neuvontapäivien osanottajille kahvit.

Jaa artikkeli: