Skip to main content

Rajalla rekkaliikenne pääosassa

Ylikonstaapeli Hanna Laaksonen ja vanhempi rikoskonstaapeli Simeon Sundman tarkastivat autoja maananataina iltapäivällä maakunnan rajalla.  Tämä rekka sai jatkaa matkaansa.Varsinais-Suomen ja Uudenmaan rajalla riitti maanantaina ennen muuta raskasta liikennettä.
Maakuntarajoilla aloitettiin tarkastukset perjantain ja lauantain välisenä yönä ja pisteillä on käyty läpi jo kymmeniätuhansia autoja. Pelkästään maanantain puolenyön ja aamuyhdeksän välisenä aikana tarkistuspisteillä käytiin läpi 14 474 ajoneuvoa ja niistä käännytettiin 24.

Perniönseudun Lehti vieraili entisellä Perniön ja Tammisaaren kunnanrajalla eli maakuntien rajalla maanantaina iltapäivällä, ja silmiinpistävää oli raskaan liikenteen iso määrä. Rekkoja ja kuorma-autoja eri maiden rekisterissä tuli pisteelle käytännössä tauotta, muita autoja oli hyvin harvassa.
–Raskasta liikennettä riittää, vahvisti vanhempi rikoskonstaapeli Simeon Sundman Lounais-Suomen poliisilaitokselta.

Juuri enempää kommentteja paikalla olleilta poliiseilta ei herunut. Ylikonstaapeli Hanna Laaksonen harmitteli vain säätä; maanantain lumipyry oli kastellut tiellä seisojat läpikotaisin. Sitä, millä verukkeilla rajan yli on yritetty, ei enempää kommentoitu.
–Monenlaista on ollut, hymähti Laaksonen.

Jaa artikkeli: